Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hol fáj jobban a tetkó fül...

Hol fáj jobban a tetkó fül mögött vagy lábfejen?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra vagyok elsősorban kíváncsi, de más is írhat. Mindkét helyre szeretnék tetoválást, nem tudok dönteni melyik legyen előbb, gondoltam majd ez alapján, ha más nem. Nem mintha annyira félnék a fájdalomtól, van már egy tetoválás az alkaromon, bár az mondjuk csak pár vonalból áll, de alig fájt.

2021. febr. 3. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A fül mögött inkább a zúgás jellemző. A lábon szerintem jobban fáj, de minta és elhelyezés függő
2021. febr. 3. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lábfejen van, és eléggé fájt. Egyszer kibírható, de többször lehet nem vállalnám be.:D Pedig lehet kell majd később még átüttetni, mert úgy látszik (lehet, hogy csak nekem persze), hogy itt könnyebben kopik. Voltam is utána egyszer korrekción, miután megcsinálták.
2021. febr. 4. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!