Sinopharm oltás, ti beadatnátok? Elfogják fogadni külföldi utazásokhoz? Mennyien kapták meg eddig Magyarországon?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 09:17
1/6 anonim válasza:
Beadattam. Nemrég engedélyeztette a WHO.
2/6 anonim válasza:
Beadattam, már jövő héten megyek Szerbiába kártyám már van.
Nyáron meg horvátba is.
Engem nem érdekelt mit kapok csak adjanak és utazhassak
3/6 A kérdező kommentje:
De ha lesz ez az uniós kártya június végén akkor is elfogják fogadni a kínai vakcinával oltottakat?
2021. máj. 11. 09:24
4/6 anonim válasza:
Valószínű elfogadják, Ázsiában is sokan kapták, és kelleni fognak onnan a turisták. Plusz a WHO elfogadta, és kiderült, hogy fiataloknak elég hatékony.
5/6 anonim válasza:
Valószínüleg elfogadják. Az oltással pedig tényleg semmi baj, hisz a legalapabb technológia alapján működik. Nem annyira hatásos mint pár egyéb, de attól meg megfelelő.
6/6 anonim válasza:
A WHO kevés ahhoz, hogy az EU-ban elfogadják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!