Szerintetek beoltasam magam?
Most lesz hamarosan vizsgám és utána gondoltam be oltatom magam. Elöte nemszeretném hátha meghalok benne és akkor inkáb már a bizonyítványomal a kezemben haljak meg.
Szerintetek megéri beoltani magam?
Az oltáson jogos gondolkodni. Én erősen meggondolom. Egyébként hasznos választ adtam? Mert ha nem úgy tűnik, akkor pontozzatok le, légyszike. Vagy légyszíves. Vagy ki melyiket gondolja.
"Elöte nemszeretném hátha meghalok benne és akkor inkáb már a bizonyítványomal a kezemben haljak meg.
Szerintetek megéri beoltani magam?"
Dehogy halsz meg az oltástól... hova gondolsz, drága...
!
Az oltások tökéletesek, egy hiba nincs bennük, ripsz ropsz kifejlesztették! Csakis tökéletes lehet az összes oltás, egy hiba nélkül! A legenyhébb mellékhatást se okozza.
nincs igazam?
Bár lehet, hogy tévedek. Elnézést kérek, nem vagyok tévedhetetlen. Ez csak egy szerény válasz, részemről.
Szakmai választ viszont nem írhatok, mert a szabályzat megtiltotta itt. Már amelyik szakmai választ. Mivel látom, van, ami engedélyezett. De majd csak megtanulom ebben a tökéletes demokrációban, hogy melyik szakmai válasz engedélyezett, és melyik nem,
ebben az esélyegyenlőséggel teli, apartheid mentes, demokratikus vitarendszerben.
Tisztelettel. :)
Bocsi az offért....de az mért jobb ha bizonyítvánnyal a kezedben halnál meg az oltástól?? Úgysem tudnád már akkor használni, nem? :D
De amúgy ne aggódj, nem fogsz meghalni tőle :)
szerintem nyugodtan oltasd be magad egy olyan vakcinával, amit 1 év alatt fejlesztettek ki és 2023ban fog véget érni a kísérleti fázis:)
A vegánok legalább boldogak, hogy nem tesztelik állatokonxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!