Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan, aki azért nem...

Van olyan, aki azért nem oltat mert?

Figyelt kérdés
Mert a zsigereiben, az ösztöneiben érzi, hogy nem kell az oltás a szervezetének? Én ha csak az oltásra gondolok, az egész szervezetem tiltakozik ellene. Nem vagyok oltásellenes, aki akar oltasson, senkit nem beszélek le róla, de saját magamnak egyszerűen érzi a szervezetem hogy nem kell. Más is van így, hogy az ösztőnei mondják hogy nem kell neki oltás?
2021. máj. 10. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Én úgy vagyok vele, hogy ameddig az ember csak a saját egészségével játszik, addig csináljon azt, amit akar. De mihelyett mások egészsége is a döntésén függ, nos, akkor ha van benne egy kis gerinc, akkor igenis gondoljon embertársaira!

Hogy aztán ezt védőoltással, a fertőzésvédelmi eszközök (pl. maszk) helyes használatával, vagy önkéntes karanténnal oldja meg, az már az ő egyéni dolga.

2021. máj. 10. 08:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Mit gondoljon az embertársaira? Ha valakinek baja lesz az oltás miatt, akkor az embertársai gondolnak rá? A beoltott is ugyanúgy fertőz, ráadasul elvileg tünetmentesen, tehát szólni sem tud a környezetének hogy nem érzi jól magát.
2021. máj. 10. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Csak egy kérdés: sok dohányos miért nincs tisztelettel arra, hogy sokan nem dohányoznak és a füstöt képesek beletolni kéretlenül is az emberek arcába? Ők ennyire vannak tisztelettel az én egészségemre?

Akkor nekem miért kötelességem beoltatni magam, ha ők ennyire nem foglalkoznak a saját egészségükkel, hogy dohányoznak, sőt az én egészségemet is károsítják azáltal, hogy a füstöt én is elszívom, ha kell, ha nem? Tehát passzív dohányossá válok.

Nem oltatom be magam, mivel évek óta foglalkozom testi és lelki egészségemmel, beteg ha csak egyszer vagyok egy évben, akkor sokat mondtam. Mindenki csak a saját egészségéért a felelős. Aki eddig nem tett az egészségéért napi szinten, az most nagyon ráfázhat, erről viszont csak ő tehet.

2021. máj. 10. 08:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Én náthás kb 10 évente egyszer vagyok, akkor is ha náthások között vagyok. A koronavírruss kapcsán mennyi olyan van, hogy egy családon belül egyikük koronás, és a többiek mégsem lesznek azok. Míg pl egy hányós hasmenős vírusnál az egész család az lesz.
2021. máj. 10. 08:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan érzek. Valahogy a szervezetem üzen, hogy ezt nem szabad.

Ráadásul amilyen világ lett, inkább meghalnék már, mert ebben nem akarok élni. Úgyhogy attól sem félek, hogy elkapom a covidot és belehalok, bár ennek sajnos rettentően kicsi az esélye.

2021. máj. 10. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
#1: Amilyen idióták lettek az emberek, valahogy nem sajnálom őket. Mindenki a másik halálát kívánja, különösen a rettegők, a másikra maszkot kényszerítők, az oltáspártiak. Na őket nem sajnálnám, mert képtelenek értelmesen gondolkodni, és ők még kevésbé vannak tekintettel a többiekre. Képtelenek felfogni, hogy a másiknak fontos a szabadság és nem hülye annyira, hogy elhiggyen minden hazugságot a médából, ezért a másik micsodájával verik a csalánt állandóan. Szóval miért vigyázzzak én arra, aki nekem rosszat akar?
2021. máj. 10. 12:56
 7/12 Alex Fly ***** válasza:
Biztos vannak ilyenek. Aztán majd csodálkoznak, amikor a vírus nem fogja kérdezni, hogy mit érez a zsigereiben: szüksége van-e egy long covid-szindrómára annak minden hozzávalójával együtt...
2021. máj. 10. 21:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon demagóg duma.
2021. máj. 10. 23:13
 9/12 Alex Fly ***** válasza:

@8: nem a duma demagóg, hanem a valóság. Ismerek olyat, aki ugyanígy gondolkodott - aztán amikor 40 fokos lázzal fuldoklott, akkor megváltozott a véleménye és inkább az oltást választja, mint a COVIDot. Másnak elég volt végignéznie egy hozzátartozója küzdelmét ahhoz, hogy az addig megrögzött oltástagadó beadassa magának a vakcinát.

És akad olyan is, akinek már nem adatott meg a választás lehetősége...

Ezért érdekes, hogy akinek még megvan, az miért nem él vele.

2021. máj. 10. 23:35
 10/12 A kérdező kommentje:
De demagog duma mint ahogy az is hohy mehet a lélegeztetőre aki nem oltat. Totál demagígia, de abból is a gyatrább fajta.
2021. máj. 11. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!