Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 17 éves fiam covid elleni...

17 éves fiam covid elleni oltást fog kapni. Két kérdésem is van. Bővebben lent. (?)

Figyelt kérdés

1. Márciusban elég súlyos lefolyású mononukleózisa volt, 10-12 napon keresztül volt 39,5 (időnként 40) fokos láza. Nyilván az immunrendszere nincs a legjobb állapotban. Vajon így kaphat oltást?

2. Mi a teendő, ha nem Pfizer, hanem Szputnyik oltást szeretnék kérni neki (mert látom, hogy van rá lehetőség, de nem találom, hogy hogyan lehet elintézni)?

Köszönöm!

2021. máj. 9. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És ennek ellenére sem akarod beadatni neki?
2021. máj. 14. 16:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy beadassam-e. Az immunrendszere le van bombázva. Én az 1. oltás után 2 napig feküdtem és aludtam. Nyilván megterheli a szervezetet. Józan paraszti ész... Semmit nem olvastam el, néztem meg, hallgattam meg.
2021. máj. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!