Hogy lehet, hogy orvosok teljes mellszélességgel, minden kritika nélkül támogatnak, ajánlanak egy kísérleti beavatkozást (igen, az oltást)?
És itt nem a Nagyokra gondolok, hanem mezei szakorvosokra, körzetiekre. Nekik nem kellene tisztában lenniük egy gyógyszer engedélyeztetésének normális menetével? A hosszútávú mellékhatások fogalmával?
Nem azt mondom, hogy beszéljék le az embereket, de ez a kritikátlan támogatás szerintem elég messze áll az orvosi etikától.
Milyen marha érdekes, hogy az orvosok szinte kivétel nélkül önként és dalolva mentek az oltásért az elsők között.
Orvos vagyok, megkaptam az oltást. Sőt, az összes orvos kollégám is megkapta.
És talán pont azért, mert kicsit jobban értünk az oltásokhoz, mint egy kamionos vagy bolti eladó.
Milyen hosszú távú hatások egy olyan anyagnál, ami órák-napok, maximum hetek után kiürül a szervezetből?
Minimum 5 féle vakcina van...
Egyébként nem tudom, ahogy az orvosok sem. Ez a baj.
Akkor miből gondolod, hogy lesznek? :)
A covidnak BIZTOS, hogy gyakran vannak hosszú távú elég súlyos szövődményei.
A vakcináknak TALÁN majd egyszer LEHET hogy lesz valami szövődménye.
Nyilván az első a nagyobb kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!