Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik pfizerre várnak! Mit...

Akik pfizerre várnak! Mit szólnátok, ahhoz ha a 12-15 éves korosztályt elkezdenék oltani?

Figyelt kérdés

Most csak azok véleménye érdekel, akik akármilyen okból (betegség, kor vagy szimplán bizalom/ szimpátia, utazás stb.) a pfizert szeretnék és mondjuk betöltötték a 19. életévüket.

Mit szólnátok, ha a 12-15 éves korosztály számára hamarabb elérhető lenne a pfizer, mint nektek?

2021. máj. 9. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
No problem. Legalább még jobban le lesz tesztelve, mire én is sorra kerülnék.
2021. máj. 9. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem csodálkoznék maradjunk annyiban. Igazából én elvagyok így is, megvárom a sorom. Nem hat meg annyira hogy nem mehetek színházba vagy moziba vagy külföldre :D akkor már inkább egy jó csapatós házibuli
2021. máj. 9. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Én ugyan a "Black Fridayen" kaptam Pfizert, de azért hozzászólok, mert előtte pont azért tartottam már esélytelennek, hogy hozzájuthassak, mert már mondogatták, hogy tanárok 2. körös oltására meg a 18 éven aluliaknak szánják.

Ha ez a kérdés lényege, nem kezdtem ezért utálni a fiatalokat. 18 év alatt még csak a Pfizerrel lehet oltani őket, erről sem ők, sem a kormány nem tehet. És a fiatalok is legyenek sak beoltva. Sok a szöveg arról, hogy ők "csak" terjesztők (az is baj lenne), közben meg a gyerekklinikákon nem egy feküdt már benn akár lélegeztetőgépen, akár sokszervi gyulladással, a járóbeteg rendelésre meg a post covid szakrendelésre az időpontok meg hónapokra előre beteltek pár óra alatt.

Nekem eü okból a kínai és a Szputyik volt nem kifejezetten ajánlott nekem(mondjuk amúgy sem lettek volna túl szimpatikusak), így én elfogadtam volna az Astrát (pedig 40-es nő vagyok).

Ha meg valaki "csak úgy" akarna Pfizert, az fogadja el, hogy várni kell. Aki meg eü okból vár, az hamarosan úgyis be lesz oltva, mert sokkal több Pfizer jön, mint ami a gyerekeknek kelleni fog.

2021. máj. 9. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Már a 18 éven aluliak oltása is felháborító, mikor náluk idősebb is vár Pfizerra és utóbbi csoportnak sokkal nagyobb esélye van arra, hogy megviselné a fertőzés.
2021. máj. 9. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem is felháborító. Ez az egész arra megy ki, hogy aki elunja a várakozást, beadassa magának a kínait. Az üzletnek mennie kell.
2021. máj. 9. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Jellemző, hogy azok vannak lepontozva, akik a dolgok mögé látnak.
2021. máj. 10. 08:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én még senkit nem pontoztam. De mindkét fèle válasz logikus :)))
2021. máj. 10. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:
17%
#6, ugye? Itt mindenki seggfejnek van nézve.
2021. máj. 10. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
18%
Majd kinyílik a szemük, ha kiderül, akár jövőre, hogy nem volt ingyen a vakcina. Azt hiszitek minden ingyen ad az állam 😁 kis naívak
2021. máj. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!