Moderna vakcina? Mi van vele? Minimum egy hónapja nem hallottam róla semmit.
Legalább egy hónapja olyan, mintha megszűnt volna létezni.
Se a médiában nem hallottam, hogy beszélnének róla, sem pedig az ismeretségi körömben.
Mindenhol csak a Pfizer, Sinopharm, meg a Szputnyik megy.
Egyáltalán oltanak még a Modernával?
Páromat 2 hete oltották vele (munkahely szervezésében). Mamámat szintén azzal oltották, tegnap kapta a 2. oltást.
Csak ebből kevés jön az országba, szerintem ezért hallani róla keveset.
A napokban kap a háziorvosom, hétvégén vagy hétfőn fogom megkapni. Folyamatosan érkezik ebből is szállítmány, csak kevés, és az óriási Pfizer hype mellett erről kevés szó esik, én mondjuk ezt nem is bánom, legalább a múlt péntekihez hasonló katasztrófákat elkerülve kaphatok megbízható és hatékony vakcinát.
28F
Az elsőt én is ebből kaptam, a papíron az van, hogy huszadikán adják a másikat, de gondolom előtte telefonálnak, mert pontos időre kell menni.
A város másik végébe küldtek, Kispestre, gondolom kevés helyen van belőle készleten. Kicsit bizonytalan vagyok, de várok türelemmel, majd lesz valami, biztosan megszervezik a továbbiakat, ahogy eddig is, őgy sejtem, pár nappal előtte szólnak, megmondják a helyet és a pontos időt, amikorra kell menni.
Az oltást nem is éreztem, aztán egy napig ha hozzáértem a helyéhez, akkor kicsit érzékeny volt, de semmi különös egyéb mellékhatása nem volt.
Jó kis szer a Moderna, kíváncsi lennék rá, mennyibe kerülne, ha pénzért adnák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!