Oltatlanok, ti ismerkednétek olyannal aki beoltotta magát?
Figyelt kérdés
Én nem tudnék.2021. máj. 4. 09:47
11/16 A kérdező kommentje:
9, több helyről olvasni, hogy oltás után a nem oltott párjuk rosszul lett, és saját magamon is tapasztaltam tüneteket egy oltott közelében.
2021. máj. 4. 15:22
12/16 anonim válasza:
#11 inaktív vírustól hogy érezted szarul magad? Mesélj légyszi. Ja, biztos az 5G sugárzik az oltottakból és azt érezted meg.
13/16 A kérdező kommentje:
12, gyengébbek kedvéért nem magyarázom el, olvasgass kicsit sugárzás és kibocsájtás, újraszintetizáció témában.
2021. máj. 4. 15:37
14/16 anonim válasza:
#13 “gyengébbek kedvéért” mondja ezt az, aki fertőző betegségnek képzel egy oltást. Én mikor kisgyerekek társaságában vagyok, akiket épp rózsahimlő ellen oltottak, mindig kiütéses leszek! Durva mi?
15/16 anonim válasza:
Mondd, hogy trollkodsz...kérlek...
16/16 anonim válasza:
Ismerkedni igen, de huzamos ideig zárt térben tartózkodni, csak ha nagyon muszáj. Csók, szex nem. Tehát párkapcsolat kizárt. 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!