Regisztráltam a vakcinára. Miért van ez? Többi lent
Figyelt kérdés
Pár napja bejelentették, hogy a 17 éveseket is beoltják a koronavírus elleni vakcinával, ezért regisztráltam. Az oldal azt írta, sikeres a regisztrációm, viszont nem kaptam semmilyen e-mailt, pedig jóváhagytam a kapcsolattartást.
Megnéztem a vakcinára jelentkezős lekérdezős oldalt, és az azt írta, nem érkezett meg a regisztrációm. Regisztrálni akartam újra, akkor meg azt írta, ezen az e-mail címen már regisztráltak.
Minden adatomat helyesen adtam meg, leellenőriztem, és bejelöltem a kapcsolattartást is meg elfogadtam mindent.
Miért lehet ez? Annyira félek, hogy most akkor mégsem sikerült a regisztrációm és így újra sem tudok majd regisztrálni:(
2021. máj. 1. 23:59
11/11 anonim válasza:
En nem akartam ezt a szart csak kizsaroltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!