Regisztráltam a vakcinára. Miért van ez? Többi lent
Pár napja bejelentették, hogy a 17 éveseket is beoltják a koronavírus elleni vakcinával, ezért regisztráltam. Az oldal azt írta, sikeres a regisztrációm, viszont nem kaptam semmilyen e-mailt, pedig jóváhagytam a kapcsolattartást.
Megnéztem a vakcinára jelentkezős lekérdezős oldalt, és az azt írta, nem érkezett meg a regisztrációm. Regisztrálni akartam újra, akkor meg azt írta, ezen az e-mail címen már regisztráltak.
Minden adatomat helyesen adtam meg, leellenőriztem, és bejelöltem a kapcsolattartást is meg elfogadtam mindent.
Miért lehet ez? Annyira félek, hogy most akkor mégsem sikerült a regisztrációm és így újra sem tudok majd regisztrálni:(
#8: Ezt előre lehetett tudni, hogy kelleni fog. Aki utolsó pillanatban kapott észhez, az így járt...
Én már januárban beregisztráltam. Most hogy lehet Astrára időpontot foglalni, nem is volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!