Aki fél a keleti vakcináktól, miért?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék veszekedést, vagy bármi konfliktust kirobbantani. Véleményem szerint nincs ok félni se az orosz, se a kínai vakcináktól. Teljes mértékben megértem azokat akik pl. Idősek, szoptatnak vagy más hasonló helyzetben vannak, ahol maga a gyártó is azt mondja, hogy nem előnyös a vakcina használata. Engem azoknak az egészséges embereknek a véleménye érdekelne, akik nem hajlandóak ezzel oltatni. Miért?2021. máj. 1. 17:46
41/46 anonim válasza:
32#
lol ez a krumpli olyan mint a republikánusoknál a "deep state" vagy a demokratáknál a "russian bots"?
És ne jöjj azzal se hogy fideszes vagyok lmao
42/46 anonim válasza:
Választási krumpli. A fidesz találta fel.
43/46 anonim válasza:
Az esetleg feltűnt valakinek, hogy ami nem eus, arról megjelentek a rémhírek? Ruszki, kína és brexit.
Politikai játszmák alapján nem oltatom be magam.
44/46 anonim válasza:
43
Rossz hírem van 43-as, az USA sem EU tagállam.
45/46 anonim válasza:
Az usának Chuck Norris sem fog ellenállni.
46/46 anonim válasza:
Én Pfizert kaptam de csak is azt kértem volna, nagyon tisztelem Karikó Katalint, a munkásságát, kifejlesztette ezt a vakcinát, ráadásul magyar akire büszkék lehetünk. A keleti vakcinákban nem bízom mert az EU sem engedélyezte őket ráadásul Orbán érdekhatalmaitól érkeznek ezek a vakcinák, nem kellenek ez nálam elvi dolog. Ami kínai abban nem bízom. Az oroszok dettó. Ráadásul a technológi amit használnak elavult.A bizalmat amo végképp aláásta az az hogy sokan jelezték nem termelődött ellenanyaguk a kínai vakcina után. Az orosz vakcina meg sok krónikus betegség esetén ellenjavallt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!