Aki fél a keleti vakcináktól, miért?
17-es
Hát ez az! A 3.fázis ismerete nélkül kezdődött meg az oltás vele, még mindig nem fogtad fel a kis agyaddal, hogy ez a probléma?
21: Nem tagadtam, hogy a kormány 19-re húzott lapot azzal, hogy rendelt belőle, mielőtt még ismertek lettek volna az eredmények.
Egyébként NEM kezdték el az oltást Magyarországon a 3. fázis ismerete nélkül :))))
Forrás, hogy mikor kezdtek vele oltani: [link]
És maga a Phase 3 eredménye a Lancetben, február 2. a keltezés: [link]
Úgyhogy továbbra is azt üzenem, hogy engedd el a ruszofóbiád, és hallgass a szakemberekre.
Ha a kínaival kapcsolatban vannak aggályaid, akkor vannak szerb adatok, az is elég jól véd: [link]
22-es
Ugye tudod mit jelent az angol "interim" szó? Akkor jó.
A befejezéshez még kell egy újabb 20 ezer fős minta - februárban pont május elejére jósolták, hogy meglesz - nem tudom így lett-e, de hogy előbb kezdtünk ennél oltani, az biztos.
23-as
Valljuk be, az amerikai 99%-ban most is jobb mindenben. Most hirtelen nem is tudnék mondani semmit, amire azt lehetne mondani, hú gyerekek ebből csak oroszt (vagy kínait) szabad venni, 1000x jobb gyártmány, mint az amerikai. Mondjuk, aki szerint a McDonalds rákot okoz, attól túl okos gondolatokat nem is várok.
Pardon, a tanulmány befejezését ígérték 23-ra, magát a kísérletet pedig 2021. októberre.
Ettől még mindig ezer sebből vérzik a logikád, ami alapjány a Szputnyik vakcinát elítéled
Művelődj okostojás:
Az oroszok már minden téren eljátszották az én bizalmamat - és nem csak az enyémet - nem hiszek nekik, bármit is hazudnak.
Estimated Primary Completion Date : October 29, 2021
Oda van írva világosan. Ennyi a történet. Legyél csak ruszofób nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!