Elvileg lehet időpontot foglalni Astrazenecával való oltásra, de nem találom hol?
eeszt.gov.hu
de ne ma próbáld, mert ma lehet pfizerre is foglalni, tehát be van halva az egész oldal
Le is vették a foglalást az összeomlások miatt, mikor utoljára néztem, nem létezett a lap.
Próbálkozz holnap vagy vasárnap, astrára nem lesz túljelentkezés.
https://www.youtube.com/watch?v=-JGdtvDMOJo&t=10s
Itt egy segítség videó hozzá, de most valóban hiányzik a oltás időpontfoglalás fül.Próbálkozz holnap esetleg.
Ja jó, akkor nem én vagyok ilyen szerencsétlen. Koszi mindenkinek.
Nagyon rossz szerintetek az Astra?
6
Pont azért tolták ki mert úgy sokkal nagyobb védettséget ad a gyártó cég szerint .
Egyébként kérdező az Astra az egyik legjobb , én is arra megyek jövő héten . Mindegyiknél előfordulhat trombózis nem csak ennél .Nagy- Britanniában 7 millió beoltotttra jutott kb 200 eset abból a 200-bók is töredéke végződött halállal. Ennyi még a Pfizernél is előfordul csak azt nem verik nagydobra.
De persze a lejárató kampány szépen működik a sok birka meg beveszi , az emberek hülyék, ez van.
“
Az üzenet:
"Pont azért tolták ki mert úgy sokkal nagyobb védettséget ad"
Te már csak tudod!! Ha ennyire okos vagy akkor miért nem te vezénylgde le az oltásokat?? Fotelszakértésből jeles most pedig takarodj innen!!
“
Üzenem neked , drága , hogy mielőtt másokat szidalmazol, tájékozódj , te nagyon okos ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!