Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért írtóznak az emberek az...

Miért írtóznak az emberek az astrazenecától?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 30. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Pfizer után is ugyanúgy volt vérrögképződés, csak azt nem verik ilyen nagy dobra. Az AZ ellen kicsit mesterségesen generáltnak éreztem a nagy gyűlölködést. Persze, nagy a szám, míg nem én vagyok az az 1, tudom. Én csak azt mondom, hogy a Pfizer sem akkora csodaszer, mint aminek tartják.
2021. ápr. 30. 16:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Pfizerral nekem az a bajom, hogy a világ legnagyobb álszentjének a neve kötődik hozzá, Bill Gates-é. Érdekes módon megpróbálták már felvásárolni az astrazenecát gyártó céget a pfizernél ...:) Szerintem az orosz vagy kínai se rossz, csak ha nem ismerik el nemzetközileg, én nem adatok be újra másikat.
2021. ápr. 30. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, amiről te beszélsz azok már egyéni elvek. Nem adatod be a Pfizert, mert Bill Gates-hez köze van... Az én elvem pedig az, hogy olyan oltást adatok be, ami nemzetközi szinten certifikált és elismert, nem pedig olyat amire az Orbán Viktor azt mondja, hogy jó. Persze mindenki eldöntheti hogy mit adat be, én az egészségem érdekében dobom ezirányú elveimet és azt választom, ami valószínűsíthetően a legkevesebb kárt okozza és a megfelelő védelmet adja. Ez pedig a tudomány mai állása szerint a Pfizer. Ahogy pedig korábban írtam, lehetséges, hogy az AstraZeneca sem okozna semmit, de nem szeretnék lenni én a millióból az az 1 akinél probléma adódik. Mert életem és egészségem csak 1 van. Ha pedig rosszak közül kell választanom akkor a saját érdekemben megpróbálom a lehető legkevésbé rosszat választani.
2021. ápr. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!