Hol lehet antitest tesztet igényelni Sinopharm vakcina után?
Hallottam, hogy néhány esetben nem megfelelő a védelem, és érdeklődnék, hol tudom ezt letesztelni. A klasszikus Covid teszt elvileg nem megfelelő ilyen célra, akkor viszont hol lehet vizsgálódni?
Köszönöm a válaszokat!
"Immunisnak antitestet termelő személy tekinthető."
Nem igaz.
Mikor dől meg végre ez az antitest-tesztes tévhit? :(
Jó, de akkor kérdezem én, honnan kellene tudnom, védett vagyok-e?
Megkaptam egy vakcinát, amelyről nincs elegendő információ. Ha egyszerűen nem tudom biztosra venni, hogy védett vagyok (mint jobb vakcinákkal oltott társaim, akiknél márpedig kimutatható az antitestek megléte), akkor miért ne tarthatnék igényt újraoltásra? Orosz rulettezzek az egészségemmel?
Az eddigi oltásaid hatékonyságát hogy ellenőriztetted?
12
Sehonnan, legalább is a fidesz szeretne ebben a tudatban tartani és akkro elfogadod, hogy amúgy a semmit nem érő adófizetőket megnyomorító kínai akármi megvédett a covidnáthától.
Az eddigi oltásaim hatékonyságát évek kutatásai igazolják.
A Sinopharm hatékonyságát kutatások éppenhogy megkérdőjelezik. Vajon miért adják be egyes helyeken a harmadik vakcinát?
Miért fogadtad el, ha ennyire nem bízol benne?
Én Szputnyikot kaptam, nem érdekelnek a tesztek amik eleve nem erre valóak, ha nem bíznék benne hogy jelentős mértékben véd, akkor nem fogadtam volna el.
16
Oké, hogy te egy fideszes birka vagy aki vidáman bégetve áll be a sorba, de miért baj, ha valakit érdekel is hogy az az engedély nélküli szutyok amit beadtak neki annak van-e valami hatása is?
Ellenzéki vagyok, és a szputnyikról független forrásokból is jókat lehet olvasni. :)
#16 Azért fogadtam el, mert a háziorvosom - mint most kiderült, tévesen - azt mondta nekem, hogy Pfizerre nagyon-nagyon sokat kéne várnom. Különben minden mást szívesen beadatnék, amiről van dokumentáció: Sputnikot és Astrát is.
Astrát épp az oltásom után egy nappal már lehetett kérni, ma pedig Pfizert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!