Hol lehet antitest tesztet igényelni Sinopharm vakcina után?
Hallottam, hogy néhány esetben nem megfelelő a védelem, és érdeklődnék, hol tudom ezt letesztelni. A klasszikus Covid teszt elvileg nem megfelelő ilyen célra, akkor viszont hol lehet vizsgálódni?
Köszönöm a válaszokat!
Ebből nem tudom, miért következne az, hogy felesleges.
Immunisnak antitestet termelő személy tekinthető.
4
Ne terjesszük már a fido-orbanista baromságokat hogy a sino meg a sputnyik antitest nélkül is véd mert azok másképp védenek. Már a kínaiak is beismerték, hogy a sino semmit nem ért, ők is két-három sino ráoltanak még egy Pfizert mert úgy talán már oké lesz.
Hányszor, de hányszor elmondták hogy felesleges az anitest teszt oltás után, mert úgysem derül ki semmi...
Ha mindenképpen feleslegesen akarod költeni a pénzed, akkor menj a Synlabhoz. Ők tesztelnek.
9
Nyunyóka azt is mondta, hogy tegyünk meg mindent azért hogy elkapjuk a betegséget meg hogy kórházba kerüljünk. Ezek után nehéz komolyan venni bármit amit mond, főleg az ilyen égbekiáltó baromságokat, hogy fölösleges az antitest teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!