Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az igaz hogyha a covid vakciná...

Az igaz hogyha a covid vakcinával beoltanak minket, mesterséges antitestek lesznek a szervezetünkben és ezzel kiiktatják a természetes veleszületett immunrendszerünk azon részét ami egy esetleges ismeretlen mutáció ellen is védene minket?

Figyelt kérdés
Egy külföldi professzor valami mesterséges antitestekről beszélt egy videóban amit ma kaptam messengeren. Nem vagyok oltás ellenes!

2021. ápr. 29. 08:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Dr Gödény egy újabb külföldi virológus videóját posztolta a face profilján. A külföldi virológus durva dolgokat állít. Pl megalvad a vér az agyunkban, egy kiszámíthatatlan kísérlet tesztalanyai vagyunk és egy egészséges embernek semmi szüksége a vakcinára stb...
2021. máj. 2. 22:29
 22/27 anonim ***** válasza:
47%
21: Sucharit Bhakdi nem virológus, hanem mikrobiológus, egyébként meg egy akkora kuruzsló, mint nálunk Lenkei Gábor.
2021. máj. 2. 22:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

#21 Szerintem ezzel az a baj, hogy az egészséges szó a vírus szempontjából csak részben számít, mert vannak tényezők, amiken mégha amúgy általánosan "jó" az immunrendszered és megfelelően táplálkozol, akkor is simán súlyosan megbetegedhetsz.

Ilyenek lehetnek, a belélegzett vírus mennyiség, a gentikai fogékonyság, a vírus replikációs képessége.

Az utolsó kettővel nem sokat tudsz kezdeni, az elsőt megfelelő viselkedéssel lehet korlátozni bizonyos fokig lehetőségektől függően.

2021. máj. 3. 07:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Van még egy tényező,ami előbbiből kifelejtettem, az, hogy az immunrendszer mennyire ismeri az adott kórokozót..
2021. máj. 3. 08:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Szervetetunk napi szinten talalkozik bakteriumok virusok gombak szazaival. Csak ezek mar annyira nem artanak hogy eszre sem vesszuk. Az immunrendszerunk igy kb allandoan vedeketik. Szuletesunktol, halalunkig. Ugyhogy nem kell felni hogy egy mesterseges dolog kiiktatja.

Mellesleg en ugy tudom egyik vakcina sem ellenanyagot tartalmaz.

Vagy elolt virust, vagy virus reszt mas adenovirusba csomagolva vagy mRNS-t lipid burokba.

Az oltas hatasara termelido antitesteket a szervezetunk termeli a jol megszokott modon...

De javitson ki valaki ha tevedek...

2021. nov. 27. 13:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Az hogy egy egeszseges embernek nem art a virus a sajat boromon erzem:

47 ferfi vagyok. Rendvedelmi szervnel dolgoztam kb 18 evig ahol 2 evnte teljes "manager" szures volt. Se a csaladban se nekem semmi orokletes baleset. Nem iszom nem dohanyzom, tulsulyos sem vagyok. Sportolok lightosan. Sosem vokltam betegesebb mint masok. 1 2 evente par napos influenza ennyi. Orvos csak a szureseken latott.

Most 2 Pfizer utan igazoltan ugy agynak dontott a CoVID mint 10x influenza. Epp hogy a korhazat elkerultem. A tudom ket hete faj es honapok lesznek mig rendbe jon... ha rendbe jon.

Most akkor hogy is van ez? Egeszseges embernek nincs felni valoja.

Eskuszom neked amig nem dontott le en is azt hittem ilyen velem nem tortenhet...

2021. nov. 27. 13:45
 27/27 A kérdező kommentje:

Azóta rendesen utána olvasgattam én is a dolgoknak. Egyes kutatók szerint, bizonyos típusú örökölt gének jelenléte a szervezetben felelős azért hogy kinél milyen lefolyású lesz a covid. Például én mikor covidos voltam nagyon köhögtem, magas volt a pulzusom és enyhe lázam volt. Anyám is elkapta tőlem a vírust aki 73 éves és az immunrendszere is gyenge, viszont tünetmentesen átvészelte.

Hiszek a kutatóknak,mivel szerintem egyenlőre nincs jobb magyarázat.

Már 3 oltáson túl vagyok, de semmi mellékhatást nem tapasztaltam.

2021. nov. 27. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!