Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az igaz hogyha a covid vakciná...

Az igaz hogyha a covid vakcinával beoltanak minket, mesterséges antitestek lesznek a szervezetünkben és ezzel kiiktatják a természetes veleszületett immunrendszerünk azon részét ami egy esetleges ismeretlen mutáció ellen is védene minket?

Figyelt kérdés
Egy külföldi professzor valami mesterséges antitestekről beszélt egy videóban amit ma kaptam messengeren. Nem vagyok oltás ellenes!

2021. ápr. 29. 08:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
En tegnap kaptam kinait es este nagyon fajt a karom. Ma mar semmi bajom
2021. ápr. 29. 10:11
 12/27 anonim ***** válasza:
81%
Annyira igaz, mint ahogy az informatikusok, mivel sokat gépeznek, mesterséges intelligenciájuk van, nem igazi.
2021. ápr. 29. 10:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

#9 Nagyon szívesen!

Uhh... Megnéztem a videót. Csak az első "doktorra" ragálnék. Dr Stephen Malthouse : [link] Felhívnám a figyelmet az "Energy Medicine" szekcióra. Van pár orvos, aki abban hisz, hogy a szilánkos bokatörést és a tüdőrákot is kizárólag homeopátiával, és gyógyteákkal kell gyógyítani.

Nos, én úgy gondolom, hogy a gyógyteáknak is megvan a helye a gyógyításba, de a gyógyszeres, fizikai gyógyítás kiegészítőjeként kell/lehet használni. Azért a bokatörést jobb gipszbe tenni... Nem gondolom, hogy jó dolog dugig tömni az embereket gyógyszerekkel, ameddig a szervezet képes enyhébb módszerekkel gyógyulni, addig engedni kell. De vannak esetek, amikor ez csak időhúzás, ami az eredeti lefolyásánál csak sokkal súlyosabb károkat okoz. Ennél a vírusnál is. Ezt sajnos nem lehet vitaminokkal, meg gyógyteákkal megelőzni, gyógyítani. Elég rizikós, hogy kinél mennyire lesz súlyos a betegség, nem kéne kockáztatni. Természetesen a vitaminok fontosak, és kis mértékben enyhíthetik a kórlefolyást, de nagyságrendileg nem jelenthető ki, hogy lényegesen javítana az életben maradási esélyeken - mindenki nagy sajnálatára!

Minden esetre érdemes az ilyen videóknál utánakeresni az előadóknak, és az általuk elmondottaknak is nagyon részletesen. A kitekert féligazságok nagyon kártékonyak :-(

2021. ápr. 29. 10:54
 14/27 anonim ***** válasza:
29%

Bitchute.com 😁😁😁

Ez mindent elmond a videóról, meg sem kell nézni.

2021. ápr. 29. 11:44
 15/27 anonim ***** válasza:
37%
A bitchute-os videóknak egy szavát sem szabad elhinni kérdező
2021. ápr. 29. 12:28
 16/27 anonim ***** válasza:
45%

#14 #15

Csak a Facebook független, objektív és mindenhez is értő tényellenőrei által jóváhagyott információkra szabad hivatkozni?

2021. máj. 1. 22:41
 17/27 anonim ***** válasza:
45%
Mivel minden "normál" oldalon cenzúra van, így csak az alter oldalakon lehet hallani eltérő véleményű orvosokról. Pont attól lehet igaz. Ha oltári nagy hlyeség lenne, ugyanis nem tiltaná se a Youtube se a Face se semmi, mert nem lenne rá szükség...
2021. máj. 2. 03:11
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Az emberi hülyeség igen könnyen terjed. Ha veszélytelen akkor nem baj, de ha veszélyes... azért ellenőrzött forrásokból származó információt használni nem rossz dolog
2021. máj. 2. 05:34
 19/27 anonim ***** válasza:
55%

#17 Ha az emberek nem lennének idióták nem volna rá szükség. De kipróbálhasz minden hülyeséget ami terjed a neten, pl: egyél mosógépbe való tablettát.

Illetve plusz egy dolot felejtetek el, hogy a népszerűség pénzt hoz világában élünk, így bárkinek bármilyen hülyeség terjesztése érdekében állhat, ha van elég nézettség. Más dolog, ha tényleg meg is van győződve róla..

Én nem szeretném, ha lenne gyerekem, akkor ilyen oldalak segítségével csatlakozna terrorszervezekhez, építene bombát, de még ezek a hülye kihívások is ott vannak..

2021. máj. 2. 08:18
 20/27 anonim ***** válasza:
50%

17 nem kell vakcina elég ha bekened tojással a fejed az megvéd a covidtól. Egy híres professzortól hallottam meg eü-s ismerősöm is mondta, sőt még a gyógyász nagy néném is.

(Aki nem érti random kitalált hülyeség amit a netre kiírtam, semmi tudományos alapja, de a vélemény nyilvánítás ugye szabad, és rossz ha cenzúrázzák a hülyeséget)

2021. máj. 2. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!