AstraZeneca vagy Shinopharm vakcinát választanátok?
Figyelt kérdés
Melyiket tartjátok jobbnak?2021. ápr. 27. 08:13
11/22 anonim válasza:
Most linkelte valaki: [link]
Érdekes táblázat!
Ebben az oltások hatékonysága is valamennyire már látható.
Én a kettő közül a Sino-t ajánlanám a két oltás közötti időtartam, és a hatékonyság miatt is.
13/22 anonim válasza:
Nekem pont ez a kettő volt szimpatikus,de valószínű a kínait választanám inkább,ha tudok majd időpontot foglalni oltásra,ugyanis a tetű háziorvosom nem hív,mióta 1 hónappal ezelőtt lemondtam a Szputnyikot,mivel pajzsmirigy problémáim vannak.
14/22 anonim válasza:
Pajzsmirigyeseknek tudtommal csak Modernát és Pfiezert adnak
15/22 anonim válasza:
Ha a WHO elfogadja a Sinopharm-ot, akkor a világon bárhova lehet utazni az erről szóló védettségi dokumentummal nem?
16/22 anonim válasza:
14,én úgy tudom,hogy csak a Szputnyikot nem kaphatjàk a pajzsmirigy betegek,de majd utànajàrok.
17/22 anonim válasza:
#16 Igazad van, a Sputnik-ot nem kaphatják pajzsmirigy betegek.
19/22 anonim válasza:
Sinopharm jobb oltás , és évitezedekre védelmet ad.
20/22 anonim válasza:
De az AstraZeneca véd az indiai mutáns ellen,a Shinopharm nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!