Mi lesz itt a világban? (Covid)
Mostanában nagyon sok videot néztem és több facebook csoportba is beléptem. Nem mindent hiszek el, de azért ez a covid sok sebből verzik és nagyon durva dolgokat olvastam/láttam.
Mi lesz ha itt 1-2 even belül meghalnak a beoltottak? És mi, akik maradunk, mert nem oltottuk be magunkat a hátterhatalom szolgái leszunk? Nem akarok chipet meg nem akarok fema taborba menni. Az egesz egy nepirtas es emberek asszisztalnak hozza. Kulfoldon rengeteg tuntetes van, csak mi ulunk a seggunkon.
En nagyon szorongok, nem tudok aludni es felek, hogy a csaladom meg fog halni par even belul es egyedul maradok.
Engem a múlt héten oltottak be.
Ma reggel kezdtem tapasztalni,hogy elkezdett nőni a 3. fejem, és a csippsz,amit belémültettek oltás során elkezdett lüktetni az agyamban.
Főleg, ha ilyen hülye kérdéseket olvasok...
:-D
Ha megkérlek, elmagyaráznád nekem érthetően, de részletesen, hogy ezek az oltások milyen módon tudják módosítani a DNS-t?
Köszönöm.
Nos amilyen világ jön, ez lesz a legkisebb probléma.
Én pont azért nem oltatok, mert ha megúszom a covidot tünetmentesen, akkor minek az oltás, ha meg nem, akkor jobb is ha belehalok, mert amilyen világ itt lesz, olyanban én már nem akarok élni.
,, Ha mindent elhiszel amit olvasol, inkább ne is olvass..''
Ismeretlen szerző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!