Mi lesz itt a világban? (Covid)
Mostanában nagyon sok videot néztem és több facebook csoportba is beléptem. Nem mindent hiszek el, de azért ez a covid sok sebből verzik és nagyon durva dolgokat olvastam/láttam.
Mi lesz ha itt 1-2 even belül meghalnak a beoltottak? És mi, akik maradunk, mert nem oltottuk be magunkat a hátterhatalom szolgái leszunk? Nem akarok chipet meg nem akarok fema taborba menni. Az egesz egy nepirtas es emberek asszisztalnak hozza. Kulfoldon rengeteg tuntetes van, csak mi ulunk a seggunkon.
En nagyon szorongok, nem tudok aludni es felek, hogy a csaladom meg fog halni par even belul es egyedul maradok.
És mi van, ha az oltatlanok halnak meg 2 éven belül?
Amúgy meg muszáj ritkitani a népet, mert ebbe fogunk belepusztulni, hogy túl sokan vagyunk, és a "minőség" egyre rosszabb, egyre allatiasabb.
Az oltottam fognak meghalni a dns modosito cucctol, amit beadatnak maguknak.
A szuleim is megkaptak...
Én is oltattam magam. Annyira borzasztó ez a sok buta ember, akik azt képzelik, hogy belénk oltottak DNS-modositot, meg mikrochiphet... Ti komolyan mit szipuztok?
Igen, túl van tolva az egész ezzel egyetértek, de nem fognak a szüleid az oltasba bekehalni, ebben legyél biztos..
Jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!