Aki koronavírusos volt, maradt meg valamilyen szövödménye, vagy tartós tünete? Mennyire számít ez a továbbiakban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 14:12
1/8 anonim válasza:
Nekem még mindig folyik az orrom pedig márciusban voltam covidos, egyébként már nem vagyok fertőző meg semmi de még mindig folyik a ku*va orrom.
2/8 anonim válasza:
Nem én, de ismerős családban a 26 és a 18 éves testvérpárnak vannak poszt-covid tünetei immáron legalább egy hónapja. Szívritmuszavar, extrém fáradékonyság, az egyik lánynak néha kiesik egy-egy pillanat. Egy barátom párjának pedig február óta csak részlegesen jött vissza az ízlelése.
3/8 anonim válasza:
Márciusban voltam koronás, azóta folyamatosan fáradt vagyok. Cink,magnézium,vas,c és d vitamin amit szedek , mozgás és elegendő alvás , minden megvan . Mégse segít semmi .
4/8 anonim válasza:
novemberben voltam covidos, azota se erzek normalisan szagokat. (19 eves vagyok, enyhe tunetekkel estem at rajta)
5/8 anonim válasza:
Sokáig, hetekig még köhögési ingerem gyötört pedig már túl voltam rajta, hajhullás, fáradság, hetekig fejfájás 3+hét. Tavaly és most is szúrások a szív, máj, gyomor vese tájékon a fertőzés alatt. Gondolom "szép munkát" végzett.
N43
6/8 anonim válasza:
Apu karácsony után volt beteg, de csak enyhe tünetekkel, hőemelkedése volt meg elment a szaglása. Utóbbi azóta se jött teljesen vissza, bár bizonyos erősebb szagokat már érez. Fokozatosan javul csak.
7/8 anonim válasza:
4,5 hónapja voltam covidos, azóta is nagyon fáradékony vagyok. Sokszor nagyon álmos vagyok (pedig alszok eleget), elég gyakran szédülök és ha gyorsan gyalogolok akkor nehezen kapok levegőt. A szaglásom már nagyjából rendbejött, de még nem teljesen, és az izomfájdalmak sem múltak még el. Javul azért idővel, csak lassan.
23/N
8/8 anonim válasza:
Jah bocsi elfelejtettem kort írni 16
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!