Mikor van vege a vakcina kartya terrornak?
" Én szeretnék beoltani, de még nem oltottak be, így nincs védettségi igazolványom, tehát én is büntiben vagyok."
Na de nem vagy büntiben. Ha sosem hozták volna létre a védettségi igazolványt, akkor a nem oltottak részéről az égvilágon semmiben sem lenne más a helyzet.
"Fenomenális logika."
Tudom hogy gúnyolódni szerettél volna, de tényleg ez a logikája a dolognak. Hogy büntetve legyél, ahhoz tőled kell elvenni valamit, most pedig épp ellenkezőleg történik, az oltottak kapnak egy kis extra szabadságot. Vagyis ők kapnak jutalmat, nem te büntetést.
Ha úgy jobban megérted, ha az oltottak sem mehetnének sehova, te akkor sem mehetnél ugyanúgy sehova. Vagyis a te helyzeted így is, úgy is pont ugyanaz lenne, ergo te semmilyen büntetést nem kaptál.
Vége?? ébresztő, még most kezdődik. Nééz szét Szlovákiában milyen szigor van, vagy ami lesz az osztrákoknál május 19-től.
Ti nem néztek szét mi van a világban, csak orbánig láttok el???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!