Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor van vege a vakcina...

Mikor van vege a vakcina kartya terrornak?

Figyelt kérdés
Es miert büntetik azokat akik nem akarnak oltast?

2021. ápr. 23. 21:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%
#4: Én szeretnék beoltani, de még nem oltottak be, így nincs védettségi igazolványom, tehát én is büntiben vagyok.
2021. ápr. 24. 16:42
 32/37 anonim ***** válasza:
13%

" Én szeretnék beoltani, de még nem oltottak be, így nincs védettségi igazolványom, tehát én is büntiben vagyok."

Na de nem vagy büntiben. Ha sosem hozták volna létre a védettségi igazolványt, akkor a nem oltottak részéről az égvilágon semmiben sem lenne más a helyzet.

2021. ápr. 24. 16:48
 33/37 anonim ***** válasza:
40%
Igen, nem az van buntiben aki nem kapott meg oltast, hanem annak van plusz extra aki kapott. Mivel az alapeset az, hogy az ilyen szolgaltatasok marpedig zarva vannak.
2021. ápr. 24. 18:30
 34/37 anonim ***** válasza:
36%
34.Fenomenális logika.Tehát akkor minden a legnagyobb rendben.Oké.
2021. ápr. 24. 18:36
 35/37 anonim ***** válasza:
30%

"Fenomenális logika."

Tudom hogy gúnyolódni szerettél volna, de tényleg ez a logikája a dolognak. Hogy büntetve legyél, ahhoz tőled kell elvenni valamit, most pedig épp ellenkezőleg történik, az oltottak kapnak egy kis extra szabadságot. Vagyis ők kapnak jutalmat, nem te büntetést.

Ha úgy jobban megérted, ha az oltottak sem mehetnének sehova, te akkor sem mehetnél ugyanúgy sehova. Vagyis a te helyzeted így is, úgy is pont ugyanaz lenne, ergo te semmilyen büntetést nem kaptál.

2021. ápr. 24. 18:40
 36/37 anonim ***** válasza:
78%
Igen, akinek ez nem tetszik, az a "megdöglött a tehenem, dögöljön a szomszédé is meg" logika. Nem kaptam én még oltást, ezért szar nekem, legyen szar annak is aki kapott.
2021. ápr. 24. 18:43
 37/37 anonim ***** válasza:
46%

Vége?? ébresztő, még most kezdődik. Nééz szét Szlovákiában milyen szigor van, vagy ami lesz az osztrákoknál május 19-től.

Ti nem néztek szét mi van a világban, csak orbánig láttok el???

2021. ápr. 26. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!