Lehet menni nyáron strandra vakcina nélkül?
Figyelt kérdés
Ha nem, én a panelemhez legközelebbi villanypóznára kötöm fel magam2021. ápr. 23. 19:35
12/17 anonim válasza:
Ezzel akarják az oltáselleneseket ösztönözni, hogy oltsák be magukat.
Miért van erre szükség? Azért szeretnék, hogy mindenki védett legyen és ne szoruljon orvosi ellátásra. De van egy másik indok is. Jelenleg még sokan nem kaphatják meg a védőoltást, mert fiatalok vagy mert olyan betegségük van és őket csak úgy lehet megvédeni, hogy mindenki más beoltja magát.
13/17 A kérdező kommentje:
18 év alatt vagyok szóval a panelőslakosok akik remélik hogy nem mehetek strandra irigykedhetnek
2021. ápr. 24. 08:36
14/17 anonim válasza:
Provokátor vagy. A Pfizernél már nagyban tesztelik a 16-18 év közöttieken. Szerintem nemsokára nekik is "kötelező" lesz.
15/17 A kérdező kommentje:
Lol én vagyok provokátor xdd nem én voltam kárörvendő
2021. ápr. 24. 11:05
16/17 anonim válasza:
Ha az iskolától féltek, akkor féljetek a zsúfolt strandoktól is.
17/17 A kérdező kommentje:
Ijesztő
2021. ápr. 24. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!