18 évesen elfogadjam a kínai vakcinát?
Figyelt kérdés
Ugye a fiatalokat inkabb a Phizerrel oltjak, aminek gondolom megvan az oka, szerintetek jo otlet beadatni a kinait, vagy varjak masikra?2021. ápr. 23. 19:02
31/48 A kérdező kommentje:
Valamint pont ezert fontos az oltas, mert talan ezzel visszaszorithatjuk a megbetegedest es jobb ellatast kaphatnak a mas betegsegben szenvedok is.
2021. ápr. 23. 20:04
32/48 anonim válasza:
biztos nem azt mondanám, hogy nincs járvány, mert a kettő nem függ össze.
de majd, ha valakid covidban is meghal, megnézem, mi lesz
33/48 A kérdező kommentje:
Feladom, ezen mar csak nevetni tudok!
Remelem lesz eleg felelossegteljes ember es vege lesz ennek az egesznek. :)
2021. ápr. 23. 20:07
34/48 A kérdező kommentje:
Sajnalom ,hogy sok szerettedet elveszitetted. Egyertelmu, nem mindenki koronavirusban hal meg. De ettol fuggetlenul ez nem jelenti azt, hogy az egesz csak egy kitalacio. Orulj neki, hogy a kornyezetedben meg nem betegedett meg senki olyan sulyosan, maradjon is igy!
2021. ápr. 23. 20:12
35/48 anonim válasza:
egéybként ez nem vég témába, szóval...semmi helye itt
36/48 anonim válasza:
Na, látom megérkezett az oltásellenes lepontozó. Jó szórakozást, barom!
37/48 A kérdező kommentje:
42-tudom, csak nem tudok elmenni mellette :/
2021. ápr. 23. 20:15
38/48 anonim válasza:
nem neked szólt, hanem neki, hogy ezt felhozta.
lehet nyitni neki másik kérdést, nem itt offolni.
remélem, talál vigaszt minél hamarabb egyébként
39/48 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy neki szolt, de en meg partner voltam benne, de hatha sikerult elgondolkodtatni kicsit
2021. ápr. 23. 20:22
40/48 anonim válasza:
#45 Nem úgy néz ki :'D
Egyébként nálam a kínai elég erős immunreakciót váltott ki, szóval király :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!