Elfogadjam a kínai vakcinát?
Én már 1,5 hónapja megkaptam a Modernát, 22 évesen :D Igaz, Nagyvenyimen lakok (ahol Müller Cecília is), így oltásból nincs hiány.
A férje valamelyik nap a falu csevegőjében is kiírta, hogy van 50 AstraZenecája, aki még nem kapott oltást jelentkezzen nála. Számomra elképesztő, hogy itt az embereknek már a nyugati Astra sem kell, neked meg csak most ajánlották fel a kínait :D
Te döntésed. Nekem nem kéne. Képzelem mennyire jó lehet, ha Kína is a Pfizerrel oltat helyette.
Negyedik oltás is kellhet belőle, hogy érjen valamit.
Teljesen logikatlan és káros lépés . Ahány fecskendő annyi 30 súlyos mellékhatás vagy halál . Hivatalos tájékoztató és szakik szerint nem véd meg , fertőzöl , a mutáns erősebb lesz . Aztán a beigért nyitások
és folyamatos hazudozások ellenére sem lesz a káoszon kivül semmi .
Gyere Nagyvenyimre :)
Oroszból és Astrából annyi van, hogyha utcán nem figyelsz utánad is dobják.
A háziorvos hívott, vagy sms-t kaptál?
Szerintem a háziorvost érdemes megkérdezni ha másmilyet szeretnél, az astrát most sokan nem kérik, esélyes hogy abból tud adni nemsokára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!