Vajon a maszkviselés mennyire segíti elő a betegség kialakulását fertőződés után?
Figyelt kérdés
Olvastam már másoktól, hogy a maszk petricsészeként funkcionálhat. Nem lehet hogy ez rasegített a koronavírus tömeges elrerjedésére? Mikor vezették be komolyabban és hogy alakultak a számok? Mi a véleményetek?2021. ápr. 22. 10:04
11/13 anonim válasza:
Kovid előtt az emberek többségét az sem zavarta ha hányós hasmenős vírussal mentek dolgozni, vagy vitték úgy a gyereket közösségbe. Most meg maszkabál mert vírus... ezt az álszent társadalmat de tényleg..
12/13 anonim válasza:
Nem kell nagy tudomány èszrevenni, hogy valakik szándèkosan keltenek rossz hangulatot a világban. A fèlelemben, bizonytalanságban lèvő ember sokkal könnyebben befolyásolható ès ez a cèl! Minden a fejlett világot èrintő intèzkedès erre irányul.Egyfajta világkèp elferdìtő hadviselès. Ha a birkaság helyett, a tudatos gondolkodásra törekedne minden ember, máskèppen alakulna világunk.
13/13 anonim válasza:
Evek ota hordok maszkot a munkám miatt.
Szerintem sem jó az emberekkel maszkot hordatni. Nem azért mert nem hasznos, bizony, hogy az. Hanem azért mert nem figyelnek oda az emberek, hogyan kell, nem erdekli őket, hozzanyul, leveszi-felteszi , hónapokig hordja. Igy valóban semmit sem ér, sőt, meg is betegedhet tőle.
Sokaknak egy sima kézmosás is komoly gondot okoz, nem ertem miert gondolták, hogy ezt meg tudják tanulni.
Persze ez csak az ilyen emberekre érvényes. Ettől függetlenül ha rajta van a maszk, legalább nem juttatja a levegőbe a vírusokat, baktériumokat, nem fertoz meg másokat. Csak saját magát ha nem akarja/tudja betartani azokat a szabályokat, amelyek a maszk viselesere vonatkoznak. Es amit sokszor elmondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!