Van még itt olyan, aki sms-ben kapott értesítést, majd egy eeszt.gov.hu-s linket időpontfoglaláshoz covid oltásra? Légyszíves, valaki segítsen nekem!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy választottam egy random időpontot, ami végre nem volt betelbe, jelentkeztem, majd nem néztem meg az oltópontot, ahova tartozom (Több is van a klinikán belül), illetve még egyszer szerettem volna visszaellenőrizni az időpontot, mielőtt kiléptet a felületről a sikeres regisztráció után. A felület pedig csak egyszer használható, sem visszaellenőrizni nem lehet, ha mégegyszer beírom a taj számom, csak annyit ír, hogy màr van foglalt időpont. E-mailes visszaigazolást sem kaptam. Hogyan lehetne ennek utána járni? Hihetetlen, hogy végre nagy nehezen behívnak, és ilyen hülyeséggel elrontom...szívesen fogadok minden ötletet.2021. ápr. 21. 14:30
11/13 anonim válasza:
Nekem mar minden vakcinát adattak be a környezetemben, de aki a kínait vette fel, az feküdt ki mindkét adag után, mindenféle mellékhatás kijött nála, a többieknél alig volt valami mellékhatás. Ezért se adatnám be.
12/13 Metionin válasza:
Nálunk meg a Pfizertől feküdtek ki az ismerősök, a kínaitól meg senki. Erre nem lehet alapozni.
13/13 anonim válasza:
Csak az fekszik ki az oltástól aki már egyszer átesett rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!