Korona tesztet időpontfoglalás nélkül, Budapesten lehet valahol találni? Apám hirtelen beteg lett, csak reméljük, hogy sima vírus vagy láz. 19/l
52 éves. Szív- és cukorbeteg. Tegnap semmi baja nem volt, ma valamikorra úgy néz ki, belázasodott. Mindent melegnek érez, pocsékul érzi magát. Most még dolgozik, holnap szabadnapos, másnap megint munka következő hétig, azt hiszem.
Néztem a neten, de eddig csak időpont foglalással találtam. Aggódom, nehogy kiderüljön, hogy azt kapta el, aztán... aztán. :/
Bszki... látom, hogy van 15 ezerért is, de ez... basszus, ingyen kellene csináltatni mindenkinek, ha mást nem legalább egyszer, márpedig szerintem egy évig eltart ez a xar. Komolyan, húzzák le az emberről a bőrt ilyenkor is.
Mindenkinek ment a pipa.
EGyetlen országban sincs olyan, hogy azonnal és ingyen. Nyugat-Európában SEM!
Vagy kivárod az ingyenest, vagy megfizeted a gyorsaság árát.
Most akkor lázas és koronagyanús az apukád, de továbbra is dolgozik...?? :-O :-O
Vagy hogyan érted,hogy holnap szabadnapos...?
Egyébként röhejes. Háziorvos, de azért bejutni nem lehet hozzá, nagyrészt pedig szabadságon van(nak). Kész vicc.
Van helyettese, ez tény, de... nos egyikünknek se igazán bizalomgerjesztő alak. Az se biztos, hogy be lehet hozzá jutni. Nem tudom, már hol olvastam, hogyha jelenleg beteg valaki, maradjon otthon, ne menjen se orvoshoz, se emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!