Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Korona tesztet időpontfoglalás...

Korona tesztet időpontfoglalás nélkül, Budapesten lehet valahol találni? Apám hirtelen beteg lett, csak reméljük, hogy sima vírus vagy láz. 19/l

Figyelt kérdés

52 éves. Szív- és cukorbeteg. Tegnap semmi baja nem volt, ma valamikorra úgy néz ki, belázasodott. Mindent melegnek érez, pocsékul érzi magát. Most még dolgozik, holnap szabadnapos, másnap megint munka következő hétig, azt hiszem.

Néztem a neten, de eddig csak időpont foglalással találtam. Aggódom, nehogy kiderüljön, hogy azt kapta el, aztán... aztán. :/

2020. aug. 10. 21:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Tegnap jól volt, ma rosszul lett valamikor. Melegnek érez mindent, rosszul van. Felhívtam valamiért, akkor mondta. Nem biztos, hogy koronás, lehet csak sima vírus, ami egy évben 1-2x elkapja néhány napig, de jelen helyzetben eléggé ijesztő. Továbbra is dolgozik, míg tud járni és ki nem derül, hogy koronás, mert a hiányzásért nem jár pénz, előző hónapban pedig egy hétig kiesett becsípődés miatt, ami miatt ebben a hónapban több mint 100 ezerrel kevesebbet hozott haza + több a szabadnapja a korona miatt.

A szabadnaposat úgy értem. Holnap lesz szabadnapos. Utána azt hiszem következő héten valamikor.

2020. aug. 10. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de covid nélkül is elég gáz, hogy lázasan (az általad leírt meglévő betegségei mellett) bemegy dolgozni... :-(

Egy dolog a pénz, de annál sokkal fontosabb az egészsége, és nem utolsósorban azok egészsége, akiket a munkahelyen esetleg megfertőz. :(((((

2020. aug. 10. 22:19
 13/24 anonim ***** válasza:

Feketén dolgozik?

Hogyhogy nincs táppénz?

2020. aug. 10. 22:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem feketén dolgozik, be van jelentve. Futár. Ott úgy van, hogy ahány napot dolgozik, annyiszor kapja meg a napi fizetést (nem aznap, gyűlik és gyűlik egy hónapig), plusz a borravalók és a címpénzek. Alapvetően egész jól lehet ezzel keresni, de ha egy hetet kihagy, rögtön 100e mínusz kb.

Nem betegen ment be dolgozni, teljesen jól volt reggel. Késő délután vagy estefelé kezdte rosszul érezni magát.

2020. aug. 10. 22:25
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinnèm hogy korona beteg lenne. Egyrèszt senki nincs aki annak diagnosztizálja. Amúgy meg irtad cukorbeteg. Szoval sok a sör , a csoki meg a mozgàs elègtelensèg. Meg akàr dohànyzik ami szintugy a szív ès èrrendszeri problèmákat èrinti. Megkell mondanod apukàdnak tegyen le az alkoholrôl, a cigiről, a kàvè csak cukor nèlkül vagy koffein menteset , egyen kevesebbet a rendes ètelekből ès ilyenek. Nem vagyok orvos de ennyit megtanultam èn is. Remèlem jobban lesz ha ezeket ehagyja. De ha nem akkor pàr èv mulva vège.
2020. aug. 10. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha Covid akkor ugyanúgy annyi a gyógymód hogy otthon fekszik, mintha csak egy sima vírus lenne. A háziorvos se tud rá mit mondani. Ha esetleg hirtelen rosszabbodna annyira h veszélyben van otthon max akkor SBO, de egyébként ki kell feküdni és ennyi
2020. aug. 10. 22:34
 17/24 A kérdező kommentje:
Apám soha nem ivott sokat. Kistiniként kezdte a dohányzást, negyven valahány évesen hagyta abba, amikor munkanélküli lett és nem volt rá pénz, aztán ehhez máig tartja magát, hogy nincs cigi. Ameddig a szíve bírta, mozgott. Szívbetegséget állapítottak meg nála tiniként, ez törte romba a kezdődő focista karrierjét, ami az álma volt. Kávézni se kávézott, édeset se fogyasztott sokat. Csak a cigi. A szívbetegség meg egyébként is jött vele.
2020. aug. 10. 22:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Haziorvosi ugyelet a legkozelebbi nagyvarosokban kell, hogy legyen. Itt pecsen pl.delutan 3-tol mindig van haziorvosi ugyelet.Ez nyilvan akkor hasznis, ha nem fogadja a hazidoki.jobbulast neki,es ha lazas akkor ne menjen dolgotni. Ha megmondja, hogy lazas akkor nem hiszem, hogy be kell mennie..
2020. aug. 10. 22:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
15-os nem ertem miert feltetlezed rogton, hogy iszik, dohanyik...
2020. aug. 10. 22:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Haat... Koronavirus gyanujanal a tobbiekre is kene gondolni, es onnantol nem erintkezni senkivel. Ertem, hogy a magyar viszonyok egeszen alpariak.

Remelem nem az, illetve ha az lenne, hany ember adta tovabb azota...

2020. aug. 11. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!