Vajon lehetnek halálos anyagok egy oltott kilégzésében?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 08:41
1/12 A kérdező kommentje:
Pl. megcsókolsz egy oltottat, és 1 hét múlva strokeot kapsz.
2021. ápr. 20. 08:43
3/12 anonim válasza:
Előfordulhat ugyanúgy, mint pl. ha iszol egy pohár vizet, és egy hét múlva stroke-ot kapsz.
Én az oltott helyében nem csókolgatnálak téged, úgyhogy sztem ez a veszély nem fenyeget.
4/12 anonim válasza:
Persze! A kilélegzett carbon dioxide nagy mennyiségben halálos lehet.
7/12 jodolog2 válasza:
Persze.Cseppfolyósodni kezd az agyad.
8/12 zsotli83 válasza:
Benned az agyrágó bogár is éhenhalna ugyhogy valószínű a korona sem tudna kifejlődni a szervezetedben.
9/12 Victor C. válasza:
Oltástól függő. Az mRNS (mRNA) oltások (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) oltottak a nem-oltott hozzátartozóinál és nem-oltottak oltottakkal együttlevőknél az utóbbi hetekben furcsa jelenségek léptek fel. USA-ban. Elvetélés, nem időszerű vérzés (periódus), migrén (akiknek soha nem volt), véraláfutások/foltok(főleg lábon), oltott férj nem oltott feleségén súlyos allergikus reakció az első oltás-utáni aktus után. Már van neve is (angolul): "Contagious Vaccinosis". Egy link a sok közül: [link] mégegy link: [link]
10/12 anonim válasza:
#9 ennyi baromságot! 2 hónapig laktam együtt az oltott szüleimmel úgy, hogy én még nem voltam beoltva, semmi bajom nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!