"Másodrendű" embernek érzed/éreznéd magad, ha csak keleti (főleg kínai) vakcina jutna neked?
Nem kell majd karanten, csak pcr..meglatod!!!
Turizmusban dolgozom kulfoldon!
Én is turizmusban dolgozom, mégsem tudom előre biztosan megmondani hogy melyik ország mihez köti majd a beutazást.
Rengeteget utazom, nincs kedvem hetente pcr-t csináltatni. Se időm, se kedvem, se ennyi felesleges pénzem nincs, arról nem is beszélve ha pozitív lesz a pcr, akkor b*szhatom.
A pcr is pénzbe kerül és igen. Már most is teljesen változó, hogy melyik ország mit ír elő szabályként.
Mindenképp rizikós, mert ugye egy oltással sem zárom ki azt, hogy ne fertőződhessek meg és akkor ha egy random reptéri tesztelésnél pozitív lenne a tesztem, ugyanott vagyok.
Nem fogy a kínai:
Nem csoda, Szíjjártó Mindenhezisértek Péter szerezte, mint a porosodó lélegeztetőgépeket.
Pont ma olvastam én is, bár nem így.
A pfizer jo az indiai varians ellen. Ezt izrael es UK is allitja. Izrael miert vedene a pfizert, semmi koze hozza, ugyhogy szerintem valos info!
Az indiai varians ketszer olyan fertozo mint az angol es mar kezd mindenfele felbukkanni.
Allitolag a tobbi oltas nem igazan ved.
Ez is már egy vírus mutációjának a mutációja.
SARS » SARS-CoV » SARS-CoV-2 (Covid-19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!