Szputynik V oltás után nem lehet alkoholt fogyasztani 2 hónapig ?
Figyelt kérdés
Most olvastam az új híreket, miszerint oltás előtt 2 hétig nem lehet alkoholt fogyasztani, és utána is csak a 2. Oltás után 42 napig sem.
Eddig ezt az oltást szerettem volna, de így lemondok róla. Nem azért mert alkoholista lennék, de szoktam inni egy keveset, amikor összeülünk a haverokkal.
2021. ápr. 18. 23:45
21/21 anonim válasza:
Kérdező, van itt valaki aki szemmel láthatólag ért a témához, érthetően és kicsit sem sértőn elmagyarázza neked, hogy mit érthettél félre (plusz én fenntartom a lehetőségét, hogy a házi orvosod se éppen a legtájékozottabb a témában, már csak az átlag házi orvos kollégák életkorát figyelembe véve), erre te beleállsz? Ez igen kérem. Nincs ellenanyagod, nem vagy se védett, se immunis. Ez baromság. Az oltást meg azért kapod, hogy működjön is. De azt feltételezni, hogy azért nem ihatsz rá, mert akkor beteg leszel, és nem azért mert ront a hatásfokán, sőt, az a része már nem is érdekel...Van itt ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!