Eü dolgozók, tudtok ide névtelenül tapasztalatokat írni?
Védőoltás! Benne van a nevében! Az hogy VÉD! MEGELŐZ!!! Itt meg arról csacsognak hogy aki be van oltva is elkaphatja, és ugyan úgy fertő tovább?? Ébredjünk már emberek!!!!!!!! Gyógyszeripar, pénz, politika!!! Nem vicces hogy jön a nyár, és megint enyhítenek??? Furcsa egy vírus ez, hogy nyaralni jár. Az méginkább hogy előre tudják hogy május 4 én tetőzik. 😂👏
Egymásnak fordítják az embereket. Megy a balhé az oltás körül!
Arctalanok lettünk. Nem látjál ha mosolygunk!!!
Az egész életünk arról szól több mint 1 éve, hogy munka munka munka! Semmi kikapcsolódási lehetőség, a maszktól megfulladsz. A gyerekeink itthon, már ebbe betegszenek bele lelkileg és testileg is!!!
Plusz mondja meg nekem valaki hogy mi van este 8nután ami előtte nincs???
Karanténba a beteg embereket zárjuk, nem az egészségeseket korlátozzuk!!! 😠😠 Gusztustalan!
Amióta az utcán a biciklin, kocogás közben is maszkot kell hordani, és mióta oltják a népet egyre több a beteg, a halott. És kérdem én, hogy milyen statisztika az, ahol valaki 85 évesen meghal tegyük fel tüdődaganatban, DE covid pozitív, az már abba a statisztikába megy, hogy covidban halt meg! NEM! NEM ABBA HALT BELE, HANEM A KORÁBA, ÉS A BETEGSÉGÉBE! A covid mellékes... 😣 Tönkre teszik a gyerekeink gyerekkorát, a tinik bulizási lehetőségeit, a nagyszülőket hogy nem láthatják unokáikat. Bravooo👏👏👏
Rettentő ostabaságokat állítasz kedves Adrienn..
Az influenza is ezek szerint "nyaralni megy" nyáron, és erre rájötték ami egy zseniális dolog? Vagy a járványgörbéket számoló embereknél az a baj, hogy eltalalják hogy meddig tart? Te lehetsz az az ember, aki az időjárásjelentőket szidja ha esik az eső...
"Karanténba a beteg embereket zárjuk, nem az egészségeseket korlátozzuk!!! 😠😠 Gusztustalan!"
Fantasztikus meglátás, csak ehhez kb heti 1 teszt kéne mindenkinek. Vagy te hog szűrnéd ki azokat akikben csak lappang vagy ép tünetmentes terjesztők?? Pedig elég sokan vannak.
Először gondolkozz utána beszélj, hidd el, ne lesz okosabb ember hirtelen mint az ezzek foglalkozók.. Én se pofázok bele a hidak terhelésszámításába, hogy miek annyi pillér, úgyse szakadna le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!