Maszkok mosasara, fertotlenitesere melyik lehet a jobb?
Figyelt kérdés
Nyaron, a szabadban ffp2 maszkban kell dolgoznom napi 10 orat es ha napi 2 legolcsobb ffp2 maszkkal szamolok, akkor mar az is tobb, mint 50 euro (es hatalmas hulladekkepzes)
Ha sima fehér a maszkod akkor forrós hipós vízben elég áztatnod.
Én az orvosi maszkokat azzal tisztítottam. A textil színesekhez már vettem sanytolt. Ugye h ne szedje ki színeket
2021. ápr. 18. 09:04
2/7 anonim válasza:
Szia!Én forró szappanos vízzel szoktam átmosni és ennyi
2021. ápr. 18. 09:04
3/7 anonim válasza:
Se egy forró, szappanos vizes mosást, se egy szimpla 60 fokos mosógépes mosást sem fog túlélni a vírus, nem kell ezt túlaggódni.
2021. ápr. 18. 09:07
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Igen, csak sokszor hallani, hogy egyszer hasznalatos, nem lehet mosni meg ilyenek.. Itthon, Magyarorszagon textilmaszkot hordok, azt lehet tisztitani, de nyugaton jelenleg csak az ffp2-t lehet hasznalni
2021. ápr. 18. 09:15
5/7 anonim válasza:
56° -on tűzhelyben, vagy hajszárítóval. Az FFP2 deformálódik a mosástól.
Ne hordd a maszkot, ennyi. Abba fogsz beledögleni, bármit is csinálsz vele. De ha neked megér ennyit, akkor tedd.
2021. ápr. 19. 09:26
7/7 A kérdező kommentje:
6,nem bantasbol, de ha megkoveteli a munkahely, mert kell hordani a vendegek miatt, akkor mit csinalnal?
Teged is megbuntetnenek, eleg egy felos vendeg, o felnyomja a helyet is akar, a fonok meg kicsinalna, ha fel ev csak hazhozszallitas utan kapna miattam birsagot.
En tudom, hogy nem egeszseges hordani, de amig elek addig is meg kell elni valamibol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!