Kormányinfón Gulyás G. azt mondta a kínai vakcína sok esetben jobb a pfizer-nél es a védettség is erősebb. Mire alapozva mondta ezt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 19:46
1/21 anonim válasza:
Semmire.
Ettől függetlenül jó a kínai is.
2/21 anonim válasza:
Arra, hogy van pár százezer ember az országban, aki bármilyen baromságot képes neki elhinni
4/21 anonim válasza:
3 Igen, pontosan. Az egészségügyi dolgozók, meg tanárok pfizert kaptak. Valakinek be kell adni a megmaradt kínai vakcinát. Na és gondolom lesz pár százezer elvakult fideszes, aki vakon is hisz Gulyás Gerinek.
5/21 anonim válasza:
És még jön valami 4 millió. Remélem leöntik Szijjártó ajtaja elé.
6/21 anonim válasza:
O mar csak tudja....Barom sggarc😊
7/21 anonim válasza:
Tudósnak vagy virológusnak képzeli magát.
Vagy mindenológusnak!
Szerintem etetik a jónépet. Most, hogy kiderült milyen a kínai vakcina el kellene valahogy adni amit már megrendeltek.
Az idősebb korosztályból sokan elhisznek mindent, amit a tvben mondanak.
Kezdek kiábrándulni a Fideszből, de nem csak emiatt.
8/21 anonim válasza:
7-es
Kezdesz? Elég lassan ébredsz, én kb 22 éve túl vagyok ezen.
9/21 anonim válasza:
8as, igen kezdek...de eddig se voltam nagy rajongójuk, egyik pártot se csípem nagyon, és nem is érdekelnek úgy őszintén szólva. DE most kavarogni kezdett tőlük a gyomrom.
10/21 anonim válasza:
Azért nem feltétlenül van igazatok. Vannak orvos ismerőseim, akik kifejezetten a kínai vakcinát akarták.
Nekem is van annyi biológiai tudásom, hogy bízzak benne.
Ha például emlékeztető oltást kellene beadatnom, lehet, hogy azt választanám. Némelyik nyugati vakcina helyett biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!