Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 20 evesen miert viselt meg ez...

20 evesen miert viselt meg ez a covid ennyire? 4 hete mar megallapitottak azt hogy pozitiv vok. 4 hete mar egynesulyzavarom van stb. Haziorvossal beszeltem azt mondta elmulik. Ha meg 2 hetig se fog elmulni menjek post covidra?

Figyelt kérdés
Ha elindulok valamerre felek hatradolok es ez idegesit. Mar ongyilkos akarnak lenni. Igaz semmit nemszedtem a covid elott. Gyogyszert. Erzem kezdek bekettyosodni 1 honap alatt. Dehat van aki nem szed semmit es semmi baja.
2021. ápr. 16. 17:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ohhhh 1 ev ?😂😂😂😂hat nekem vizsga is lesz
2021. ápr. 16. 19:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Hogy latogatom meg a 90kmre levo baratomat?megint o jojjon? Hat megun szegeny...sajna kocsival se tudna ertem jonni mert nemtud vezetni.
2021. ápr. 16. 19:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Plusz anyamek mar felepultek meg ilyenek...
2021. ápr. 16. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha nem múlik el, kérj beutalót a poszt-COVID ambulanciára (ha már van nálatok ilyen), vagy a neurológiára. Sajnos, a COVID-nak lehetnek idegrendszeri szövődményei is.
2021. ápr. 17. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már ezt a poszt kovidot! A kérdező pánikbeteg.
2021. ápr. 17. 16:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Eddig is az volt? Ha nem, akkor miért pont most lett az? Amúgy a hátrafelé dőlés mióta jellemző pánikbetegség tünet?

Pszichiáter vagy, vagy pedig pánikbeteg? Ha egyik sem, akkor hogy mered ezt ilyen megfellebbezhetetlenül kijelenteni?

2021. ápr. 17. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Jaj oké minden MINDEN csak kovid vagy poszt kovid lehet... Vicces ez már nem?
2021. ápr. 17. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Tudod, ha megiszom egy üveg bort és másnap fáj a fejem, nem arra gondolok elsősorban, hogy időjárási front miatt van.
2021. ápr. 17. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Édes Istenem! Neurológushoz sem küldte a dokija a szédülés miatt! Nem azért mert poszt kovid hanem mert pánik pont a kovid miatt!
2021. ápr. 17. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!