Multivitamin vagy külön szedjem be őket? 20/F
Figyelt kérdés
Vegyek egy jó multivitamint vagy szedjek külön C , b , D ,cink, vas tablettàkat?
A multivitaminban elegendő mennyiség van pl a C vitaminok?
2021. ápr. 13. 23:08
1/4 anonim válasza:
A multivitaminokban sokkal kevesebb van. Én úgy szoktam, hogy multi, és mellé külön, amire szükségem van.
2/4 anonim válasza:
Elég van bennük nem kell 1000mg c vitamin
3/4 anonim válasza:
Ezt olvasd el szerintem:
Vannak olyan multivitaminok, amiben egymást gátló összetevők vannak vagy rosszul felszívódó vegyületek. Pl. magnézium esetén ez gyakori. Szóval én inkább kisebb komponenseket szedek, pl. B-komplex+C vitamin (ezek segítik egymást), magnézium külön és jóféle vegyület, D-vitamin külön mert a kombináltakban kicsi a dózis stb.
4/4 anonim válasza:
Gondolom amit szedsz, azon fel van tüntetve, hogy miből mennyit tartalmaz. Én télen szedtem C vitamint, most igyekszem sok zöldséget és gyümölcsöt enni. Szedek D vitamint (sajna a munkahelyemen nem tudok napozni), illetve ilyen omega 3 zsírsavat meg K vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!