Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Multivitamin vagy külön...

Multivitamin vagy külön szedjem be őket? 20/F

Figyelt kérdés

Vegyek egy jó multivitamint vagy szedjek külön C , b , D ,cink, vas tablettàkat?

A multivitaminban elegendő mennyiség van pl a C vitaminok?

2021. ápr. 13. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
A multivitaminokban sokkal kevesebb van. Én úgy szoktam, hogy multi, és mellé külön, amire szükségem van.
2021. ápr. 14. 02:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég van bennük nem kell 1000mg c vitamin
2021. ápr. 14. 04:42
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Ezt olvasd el szerintem:

[link]

Vannak olyan multivitaminok, amiben egymást gátló összetevők vannak vagy rosszul felszívódó vegyületek. Pl. magnézium esetén ez gyakori. Szóval én inkább kisebb komponenseket szedek, pl. B-komplex+C vitamin (ezek segítik egymást), magnézium külön és jóféle vegyület, D-vitamin külön mert a kombináltakban kicsi a dózis stb.

2021. ápr. 14. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom amit szedsz, azon fel van tüntetve, hogy miből mennyit tartalmaz. Én télen szedtem C vitamint, most igyekszem sok zöldséget és gyümölcsöt enni. Szedek D vitamint (sajna a munkahelyemen nem tudok napozni), illetve ilyen omega 3 zsírsavat meg K vitamint.
2021. ápr. 26. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!