Milyen vitaminokkal lehet kivédeni, hogy ne kapjam el a covidot?
Figyelt kérdés
Immunerőssítés, jól hasznosuló vitaminok ajánlását várom.2021. ápr. 13. 21:42
2/17 anonim válasza:
Ehhez a dologhoz semmi köze sincs a vitaminoknak.
3/17 anonim 

válasza:

C vitamin, D vitamin leginkább. Nem gátolják meg, hogy elkapd, de nagy eséllyel enyhítenek a tüneteken. Ha nagyin biztosra akarsz menni, vegyél multivitamin csomagot. 6 ezer kb egy hónapra minimum, szóval nem mondanám olcsónak. Biotech USA Daily Packet ajánlom. Minden is van benne.
5/17 anonim 

válasza:

#2 nek igaza van, vitaminokkal csak erősíteni lehet az immunrendszert, azt ledig c és d vitaminnal lehet
6/17 anonim 

válasza:

Én is szedtem c, d vitamint egész télen, meg azóta is. Március 20án mégis megtámadott a covid. Egyáltalán nem enyhitett a tüneteken semmi. 39, 6 fokos láz, gyógyszer.nem vitte le, hányás, fejfájás, stb..
😟😟😟
8/17 anonim 

válasza:

#6 az lehet de attól még a d és c vitamin erősíti az immunrendszert
9/17 anonim 

válasza:

Jólvan, csak irtam, hogy ne várjon tőlük csodát ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!