Kapunk három oltást a shinó vakcinából vagy maradunk a hatástalan kettővel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 17:31
1/14 alletta válasza:
szerintem még hivatalosan nem döntötték el. lehet, hogy lesz 3. oltás is.
mindegyik fajta kikísérletezése nagyon gyors tempóban ment, az esetleges problémák, mellékhatások lassan derülnek ki.
2/14 anonim válasza:
Speciálisan a szakértő nem a Sinopharm vakcináról beszélt, hanem több másikról.
3/14 A kérdező kommentje:
De a sajtónak azt nyilatkozták hogy marad a két oltás és ezen nem változtat a kormány!
2021. ápr. 13. 18:07
4/14 anonim válasza:
Amennyit összevásároltak, annyit porcióznak ki.
5/14 anonim válasza:
A szerződés szerint júniusban jön még egy nagy halom Sinopharm, szerintem azzal úgyse tudnak mit kezdeni. Lesz itt 3. oltás, ne aggódjatok.
6/14 anonim válasza:
Nem bizonyított, hogy kettő hatástalan lenne, de ha kell harmadik, akkor adni fogják.
7/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta ezt a hülyeséget? Hiszen ki is jelentették a sajtó előtt hogy nem térnek el és mindenki csak két oltást fog kapni! És azt is hogy csak ősszel fogják ellenőrizni hogy mennyi antitestet termel, addig meg mindenki 2 oltást kap belőle mert még 6 és fél millióan várják az oltást!
2021. ápr. 16. 08:16
8/14 anonim válasza:
Nem várják 6 és fél millióan, mert messze nem akarja mindenki beoltatni magát. Az meg, hogy mit mondanak, teljesen mindegy. Holnap lehet, hogy egész mást mondanak majd, és/vagy mást csinálnak. Vagy akár egy óra múlva.
9/14 A kérdező kommentje:
Nyugtassátok csak magatokat!
2021. ápr. 16. 08:40
10/14 anonim válasza:
#8: Az oltáspártiak száma egyre csak nő. A legutóbbi szám, amit hallottam, 72% volt, csak vannak, akik még kivárnak, mert például fiatalok, és amúgy sem oltanák még őket. Vagy pedig azért, mert óvatosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!