Hogy lehetnek vírusos szemölcsök a kezemen, ha a járvány kezdete óta viricid kézfertőtlenítőt használok?
Figyelt kérdés
Elvileg ez a cucc hatásos a vírusok ellen, kb. mindennap használom, mégis most jött ki több szemölcs az ujjaimon. Akkor védhet egyáltalán a fertőtlenítő a komolyabb vírusok ellen?2021. márc. 24. 15:29
1/9 anonim válasza:
A fertotlenito tonkretette a borod termeszetes immunrendszeret
2/9 anonim válasza:
Biztos hogy szemolcsok? Nem szeplo? Kepet
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok képet mutatni, de nem szeplő, volt már szemölcsös a kezem, és ugyanígy nézett ki.
2021. márc. 24. 15:35
4/9 anonim válasza:
KIjöttek a szemölcsök, vagyis BENT van a vírus, ami okozza őket. Fürödhetsz is antivirális szerben, nem ezen múlik. Meg van gyengülve az immunrendszered, a szemölcs ennek csak egy tünete. Másnál a szájzug berepedése,sebesedése, fájdalma, esetleg gombás fertőzés kialakulása "a semmiből" jelzi ugyanezt, nálad a szemölcsök.
5/9 anonim válasza:
Gyanítom nem használsz kézfertőtlenítőt MINDEN egyes tárgy megérintése után.
6/9 anonim válasza:
A fertőtlenítő a baktériumok 99%-át pusztítja, nem pedig a vírusokét. Vagy látod bármelyikre is ráírva?
7/9 anonim válasza:
Persze, csomó virucid kézfertőtlenítő van.
8/9 anonim válasza:
A szemölcsvírus lipidburkos? Mert az én kézfertőtlenítőmre nem az van írva, hogy minden vírust kinyír, hanem föl van sorolva rajta pár, mint influenza, covid stb. Amik szerintem mind lipidburkosak.
9/9 anonim válasza:
Meg kell nézni, milyen szer, ami nekem van az pl. nem csak lipidburkos vírusok ellen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!