Meg kaphatom e az oltást ha...?
Hello.
Erosen fontolgatom hogy fel iratkozom az oltasra a jovore valo tekintett miatt (szeretnek strandolni:D )
Viszont egy igen eros es agressziv imunallergiam van. Be adhatjak e vagy se? Tudja valaki?
"mas az igazolvanyal oda mehet ahova akar"
Ilyen jelenleg amúgy sincs, per pillanat az oltottakra ugyanazok a szabályok vonatkoznak.
Egyébként én is próbáltam utánajárni (én írtam, hogy a családban van akinek egyelőre nm ajánlott), de úgy néz ki hogy még nincs erre nagyon megoldás, ha valaki önhibáján kívül nem oltható.
Ezt egyszerűen nem bírom megérteni az emberekben.
Inkább bevállalnék egy oltást, aminek gőzöm sincs milyen mellékhatásai lesznek 10-20 év múlva, csak azért, hogy mehessek strandolni, meg bulikázni, meg sétálni este 10 után?
(nem vagyok oltásellenes, holnap kapom a második adagot, de a fenti motivációkat az istennek sem tudom felérni ésszel)
Utolso kommentelohez szolnek. Fiatal vagyok attol mert onnek ilyen befasult gondolkodasa van nehogy mar ne elvezzem ki a fiatal koromat! Ne legyen munka mellet tartalmas nyaram!
Meg nincs mar pesig nagyon ugy tunik hogy lesz ilyen es ehez hasonlo megkulomboztetes :). Aminek rohadtul nem
Orulok. De ha ez az ara annak hogy jol erezzem magam es ne 4 fal kozott legyek 30 eves akkor be oltatom magam. De csak ezert!
"Regisztrálni amúgy is tök felesleges, majd május közepén besétálsz reg nélkül."
Ez az infó honnan van? 1-2 napja még pont arról beszéltek, hogy nem tervezik a regisztráció nélküli oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!