Ha a nyájimmunitás kialakul, az oltatlanok is biztonságban lesznek?
"#7-es: De, kerülhetnek kórházba. Olyantól tudom, aki ott dolgozik... Nekem mindegy amúgy, mindenki azt hisz, amit akar, meg amit mondanak neki. Én maradok annál, amit látok (nem face-n terjedő, sem az operatív törzs h*lyeségei) és olyan forrásból ismerek, amely megbízható."
Letelt a teljes idő, ami az oltási sorozathoz kell? 2. oltás + 1 hét? :)
Azt, hogy az 1 hét letelt-e, nem tudom, de 2. oltás után is kerültek már be.
Igazából nem állok le vitatkozni, aki akar oltasson, aki nem, meg ne. Én nem hiszek a számmisztikus statisztikának, amit odafönn előállítanak. Vannak tények, abból lehet következtetést levonni. Aki úgy gondolja, hogy a vírus önmagára nézve veszélyesebb, oltassa be magát, megnyugszik, aki szerint meg az oltás több kockázatot rejt, az meg akkor ne. :D
Épp, hogy nem.
A vírus terjedni akar. Ha ezt a nyájimmunitás akadályozza, agresszívabb lesz. Tehát ha egy oltatlan kapja el, rosszabbul jöhet ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!