Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki az közületek, aki még nem...

Ki az közületek, aki még nem kapta el a koronavírust?

Figyelt kérdés

Én eddig még nem estem át rajta bizonyítottan, viszont tavaly január végén-február elején erős köhögés jött rám a semmiből, 1-2 hétig tartott, más tünetem nem volt (megfázva se voltam előtte).

Az is lehet, hogy az a covid volt, bár nem biztos.

2021. ápr. 9. 17:30
 1/5 anonim válasza:
100%
Én eddig szerencsére nem észleltem magamon egyik tünetét sem, bár ettől függetlenül lehet hogy már átestem rajta tünetmentes hordozóként.
2021. ápr. 9. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Én sem szerencsére.Sőt,családtag sem.

Lehet csak erősebb az immunrendszerünk,bár nincs kizárva az sem,hogy hordozók már voltunk.

2021. ápr. 9. 17:38
 3/5 petra.kathleen ***** válasza:
100%
Tudtommal én nem, bár voltam náthás az elmúlt egy évben, de annyira sosem, hogy tesztelésig jusson a dolog, úgyhogy biztosat nem tudok.
2021. ápr. 9. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem, anyám sem. Elég visszavonultan élünk a járvány kezdete óta.
2021. ápr. 9. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én elvileg nem, 2020 március elején elég beteg voltam, de akkor még kórházban kezelték a COVIDosokat és nem voltam külföldön így ott vagy igen, vagy nem.
2021. ápr. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!