Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valaki közületek elkapta már...

Valaki közületek elkapta már a koronavírust?

Figyelt kérdés
Féltek tőle?

2020. márc. 9. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Igen, csak titkolom.

Honnan tudnám amíg nem diagnosztizálják?

2020. márc. 9. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet tudni. Sok ismerősöm volt borzalmasan beteg. Azt mondták influenza.
2020. márc. 9. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Lehetséges, hogy igen.

Szilveszterkor is influenzás voltam, több, mint egy hétig, aztán február elején és tegnap megint rám tört.

38,2 a lázam, de nem szoktam orvoshoz menni, csak a jogsi miatt, azt mondják, ez sem sokkal rosszabb, mint az influenza, így eszembe sincs orvoshoz menni, úgy sincs rá gyógyszer, kifekszem itthon, meg nem megyek én sehová, csak hetente vásárolni, vagy még ritkábban.

Ha covid19 a bajom, addig úgy is kiderül és ha esetleg halálos, meg tudok én halni itthon is, franc se menjen karanténba, főleg mert ötven éve bagózok, ilyen helyen meg tilos a cigi, nem bírnám ki, beleőrülnék, ha nem szívhatnám.

Egyébként nem találkozom én senkivel, csak a Sparban, egy jó hete voltam ott, ahol volt egy sápatag kínai nő a közelemben, lehet, attól kaptam el.

Kicsit szúr a tüdőm, de nem vészes.

A mai napot átaludtam, mert kutyául voltam, de most jobb valamivel, inhaláltam diapulmannal, alkoholgőzzel, meg aszpirin, citromos tea, vitaminok, tudjátok, ahogy lenni szokott.

Érdekes, hogy 16 órát aludtam, párszor felébredve, de továbbra is álmos vagyok, még egy kicsit teszek, veszek, netezek, aztán visszafekszem ls majd lesz valami, bízom abban, amit a hivatalos szervek mondanak, hogy influenza, meg hogy ha corona-vírus is, az sem sokkal veszélyesebb.

Akkor meg minek a felhajtás, nem igaz?

2020. márc. 9. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

#3 ez szerintem senkit nem érdekelt.

Nem kaptam el.

2020. márc. 9. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor bocs.
2020. márc. 9. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Mind itt halunk.
2020. márc. 10. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!