Én délelőtt 10-kor kaptam és olyan délután 5-6 körül kezdett fájni a fejem, estefelé mg szédültem és hidegrázásom lett. Nem tudtam aludni sem, szinte vacogott a fogam két paplan alatt is. Lázas voltam. Másnap egész nap nem tudtam kikelni az ágyból, gyenge és étvágytalan voltam. Ez már 5 napja volt és most érzek már egy kis erősödést. Ne haragudjon meg senki, de nem megyek el a második oltásra.
2021. ápr. 8. 17:27
4/7 anonim válasza:
3-as én nem haragszom, megértem. Sokan akik nem is voltak kovidosok, vagy tünetmentesek voltak (bár én kétlem hogy egy tüdőt támadó betegség tünetmentes lehet, na mindegy) teljesen jól megvoktak oltás nélkül is. Az oltás után viszont ha csak pár napra is de betegek gyengék lettek. Lehet itt jönni hogy ez természetes reakció, pedig nem nem az.
2021. ápr. 8. 19:15
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es!
Kimondta neked azt, hogy a covid a tudot tamadja meg?
Nekem 4 kollegam is van, aki a ceges ellenanyag meresnel tudta meg hogy covidos volt.
Ok is nagy betegsegre szamitottak, erre volt akinek feje fajt, volt akinek a laba, karja.
2021. ápr. 8. 19:27
6/7 anonim válasza:
Mindenre kovidot mondanak nem tünt fel? Ha a kislábujjad fáj akkor már kovid idegrendszeri tünet. Nem tünik fel?
2021. ápr. 8. 19:31
7/7 anonim válasza:
Mindenki tudja, hallja, hogy az AstraZenecával valami van.
Vizsgálódik vagy vizsgálódik a magyar illetékes szerv, és vizsgálódik több ország szintén illetékes szerve.
Én meg egy hírportálon naponta vagy 2 naponta látok olyan hírt kis túlzással h vagy meghalt vagy rohadt rosszul lett az AstraZenecától.
Az oltás mindenki magánügye, mégha bizonyos értelemben társadalmi ügy is, de én az mondom, aki oltat, az NE Astrával!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!