Mivel oltatnád be magad?
Nem tudom mennyire lep meg a szavazás állása, elég határozottan vezet jelenleg a Szputnyik az Astraval szemben.
Azért is ajánlotta ezeket, mert az utóbbi napokban ezekből érkezett be az országba, de lehet 1-2 hét múlva a kínai lesz készleten.
Pfizer, Moderna kevés érkezik, és azokat elsősorban olyanoknak adják, akiket mással nem olthatnak (pl kismamák), arra számítva tehát nem biztos, hogy érdemes kivárni.
#12 nem tudom mihez akarsz gratulálni, mást is felhív a házi orvosa hogy van ez meg az melyikkel szeretném magam oltatni.... Eleve így indította a beszélgetést az egész családnál hogy melyiket akarjuk mert mi regisztráltunk szóval én mindenképp fogom magam oltatni. De még mindig nem érdekel a válaszod pont az ilyen bunkók miatt nem kell nekem egy darab válasz se! Elegem van akár mit írok ki mindenki bele áll én erre nem vagyok kíváncsi magasról tojok rád és a hozzád hasonlókhoz te ....!
#13 nem lepett meg, szputnyikkal fogom oltani magam. Eselyesebb volt amúgy is.
12 vagyok.
Rosszul olvastam a kommentárodat. "Mert ezt ajánlotta (fel) a háziorvosom" - a "fel" szót nem vettem figyelembe, emiatt úgy jött le, mintha a háziorvosod azt ajánlotta volna, hogy kérdezd meg valami online fórumon, ha egyedül nem tudsz dönteni. Ezért reagáltam úgy, ahogy.
Mondjuk, azt most is fenntartom, hogy hülyeség itt érdeklődni, mert a többség nem ért hozzá. Az Astrával kapcsolatos problémákról mindenki hallott, várható volt, hogy azt nem sokan ajánlják itt. (Egyébként én is a Szputnyikra szavaztam, és szerintem is szükséges beoltatni magunkat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!