Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire van alapja az Asta...

Mennyire van alapja az Asta Zeneca lejáratásának, meg ennek az "én rokonom is meghalt pár nappal az oltás után" pánikkeltésnek?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen kamuszagú kommentet olvasok, hogy valaki megkapta az oltást, és meghalt utána pár nappal. Remélem, aki ilyet kommentel, nem hazudik, mert az elég szánalmas rá nézve, ha viszont tényleg meghalt, valóban az oltás miatt történt ez?

2021. ápr. 7. 01:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Még az orvosok sem tudják biztosan.
2021. ápr. 8. 09:49
 22/22 anonim válasza:

Nem gondolom, hogy lejáratás lenne a fő cél. Egyértelmű, hogy ha valamelyik oltásnak van mellékhatása, vagy valamelyik korosztálynál, valamilyen gyógyszer szedése mellett stb. alkalmazása nem ajánlott, akkor ezt tudniuk kell azoknak is akik készülnek megkapni, hogy informált döntést tudjanak hozni.És szerintem pont ez, az információ hiány (mint, ahogy valaki említette előttem, pl.: a vakcina utáni megfertőződést illetően) okozza a fejetlenséget és azt, hogy mindenki igyekszik úgy információhoz jutni, ahogy tud, még ha ez az ismerős ismerősének az ismerősét jelenti is.

a vérrögképződést illetően pedig nyilván több milliós oltott mellett az elhunytak száma elenyésző, és figyelembe véve, hogy mennyi halottja van a vírusnak továbbra is bőven megéri oltatni. Azonban azt is figyelembe kell venni, hogy senki nem akar pont az az egy ember lenni akit sok százezer közül érint az Astra Zeneca mellékhatása.

[link]

Az Európai Gyógyszer Ügynökség honlapja szerint az oltás nagyon ritka mellékhatásai közé sorolják a vérrögképződést alacsony vérlemezke szám mellett.

[link]

2021. ápr. 8. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!