Mennyire van alapja az Asta Zeneca lejáratásának, meg ennek az "én rokonom is meghalt pár nappal az oltás után" pánikkeltésnek?
Az nem gyanus, hogy a Pfizer rég meg akarja venni az Astra Teneca gyártót? Legutóbb 1-1,5 hónapja adtak árajánlatot, de nem fogadták el.
1,5 hónapja megy ez a cirkusz...
Nem csak NERisztánban megy a “De szép céged van, kár lenne érte, ha nem adod el nekünk” rendszer...
Nyilvàn a halálok valósak, de azért 30 millióból meghalt 7 emberke az sajnos ha fáj is bevallani, hibahatáron belül van!!
Lehet h ha más feltételt vizsgálnànk, ott is kijönne ennyire “egyértelmű” szám.
Pl előtte vobattal utazott majd meghalt az AZ után 1 héten belül...
Állítólag Angliában már nem fognak vele 60 év alattiakat oltani, mai info - de nem olvastam hivatalos forrásból, csak hallottam egy fórumon.
Én már megkaptam egyet, most akkor nemtom mi lesz (Magyarország persze).
Mixelném 2 Pfizerrel vagy Modernával szívesen, de kínaival meg orosszal nem.Vagy egy egydózisos Johnsons is jöhetne.
60 év alatti nőként kissé elkezdtem aggódni én is.
Faterom is Astra-t kap holnap.
Ma este elbúcsúzunk tőle.
Megkaptam mindkét adag Astrámat, köszönöm, jól vagyok. Ismerőseim körében többen is kaptak Astrát, nem volt semmi bajuk, nekem sem. Én személyesen nem ismerek senkit, aki meghalt volna az oltás miatt.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!